Webbpolicy

Personuppgifter

Genom att godkänna vår webbpolicy samband med en registrering via formulär på vår hemsida så samtycker du till behandling av dina personuppgifter.

Vilka personuppgifter behandlar vi?

Vi kommer att behandla de personuppgifter som du lämnar via formulär på vår hemsida www.mashie.com. De personuppgifter som vi behandlar är endast dem som du själv skickar till oss samt historik på hemsidan i form av spårning av cookies.

Hur använder vi dina personuppgifter?

Uppgifterna kan användas för identifikation, samtal, direktmarknadsföring, kundundersökningar, nyhetsbrev samt för statistikändamål. När ett formulär fylls i på vår hemsida väljs hur man vill bli kontaktad samt om man även samtycket för annan form av kommunikation som exempelvis nyhetsbrev.

Vi skickar inte dina uppgifter vidare utan din information stannar tryggt hos oss på Mashie.

Hur länge sparas personuppgifter?

Om du samtyckt till att få våra nyhetsbrev sparas dina uppgifter tills du avregistrerar dig. Du kan när som helst avregistrera dig som kund.

Om du inte registrerar dig som kund/medlem sparas dina uppgifter så länge det är nödvändigt utifrån krav i lag eller för att fullgöra Mashies avtal gentemot dig baserat på befintligt avtal.

Hemsidan lagras på server hos City Networks i Karlskrona och webbplatsen är utvecklad av Webbyrån INKA Interactive

Korrigering och återkallelse av personuppgifter

Du har, enligt gällande personuppgiftslagstiftning, rätt att en gång per kalenderår gratis få besked om vilka personuppgifter som behandlas om dig, oavsett hur dessa samlats in. Om du vill ha sådan information ska du lämna in en skriftlig begäran till oss. Begäran ska enligt gällande personuppgiftslagstiftning skickas in underskriven av dig per post till Skeppsbron 13B, 211 20 Malmö, märk kuvertet med marknad. Den kan alltså inte skickas per e-post.

Vi vill säkerställa att dina personuppgifter är korrekta och uppdaterade. Om någon av de uppgifter du lämnat till oss skulle förändras, t.ex. om du ändrar din e-postadress, namn eller telefonnummer eller om du vill säga upp ditt användarkonto, vänligen lämna oss på Mashie korrekta uppgifter genom att skicka ett e-postmeddelande till: info@mashie.se. Du har rätt att när som helst begära att personuppgifterna rättas, blockeras eller raderas.

Cookies

På www.mashie.com används cookies. Cookies är små textfiler som lagras på besökarens dator och som är möjliga att använda för att följa vad besökaren gör på webbplatsen.

Vi använder cookies och liknande teknik för att leverera produkter och tjänster till dig, erbjuda en säker onlinemiljö, hantera vår marknadsföring och ge dig en bättre onlineupplevelse, följa upp webbplatsens prestanda samt göra innehållet på våra webbsidor mer relevant för dig. Informationen används inte för att identifiera enskilda besökare.

Om du inte längre vill använda cookies kan du stänga av cookies i inställningarna i din webbläsare. Du kan även i din webbläsare välja att ta bort tidigare lagrade cookies.

Våra cookies:

Facebook

Expiry: 731 dagar
Används för att samla data om besökarens beteende på hemsidan i syfte att skapa riktad reklam som baseras på användarens intresse.

_fbp
Expiry: 3mån
Används av Facebook för att leverera annonser.

LinkedIn:

Expiry: 731 dagar
Används för att samla data om besökarens beteende på hemsidan i syfte att skapa riktad reklam som baseras på användarens intresse.

Google:

_ga
Expiry: 2 år
Används för att identifiera användare.

_gid
Expiry: 24 timmar
Används för att identifiera användare

_gat_gtag_UA_117484937_1
Expiry: 24 timmar
Används av Google Tag Manager.

Övrigt:

ASP.NET_SessionId
Expiry: Session
Sätts av ASP.NET, används för att identifera besökarens session på servern.

__RequestVerificationToken
Expiry: Session
Anti-forgery, sätts av ASP.NET, för att förhindra sk. Cross-Site-Scripting
Innehåller ingen information om användaren.

cookieconsent_status
Expiry: 24 timmar
Används för att spara användarens klick på cookie-banner.
Innehåller ingen information om användaren.

Vi skapar förutsättningarna för att ni ska kunna servera rätt mat för alla.