Web policy

Personopplysninger

Ved å godta vår webpolicy knyttet til registrering via vår hjemmeside, samtykker du til behandling av dine personopplysninger.

Hvilke personopplysninger behandler vi?

Vi behandler de personopplysningene du sender via skjema på vår hjemmeside www.mashie.com.  Personopplysningene vi behandler, er bare de du sender til oss og historien på nettstedet i form av informasjonskapsler. 

Hvordan bruker vi dine personopplysninger?

Dataene kan brukes til identifikasjon, samtaler, direkte markedsføring, kundeundersøkelser, nyhetsbrev og til statistiske formål. Når et skjema er fylt ut på vår hjemmeside, velger du hvordan du vil bli kontaktet, og samtykker også kommunikasjon i andre former, for eksempel nyhetsbrev.

Vi videresender ikke dine opplysninger, de blir trygt lagret hos oss i Mashie.

Hvor lenge lagres personopplysningene?

Om du har samtykket å motta vårt nyhetsbrev, blir dine opplysninger lagret til du avregistrerer deg. Du kan avregistrere når som helst som kunde

Om du ikke registrerer deg som kunde/medlem, blir opplysningene dine lagret så lenge det er nødvendig basert på lovkrav eller for å oppfylle Mashies avtale med deg basert på eksisterende avtale.

Hjemmesiden er lagret på serveren på City Networks i Karlskrona, og nettleseren er utviklet av nettforetaket INKA Interactive. 

Korrigering og tilbakekalling av personopplysninger

Du har, i henhold til gjeldende personopplysningslov, rett til å bli varslet gratis en gang per kalenderår om hvilke personopplysninger som behandles om deg, uansett hvordan disse samles inn. Om du ønsker en slik informasjon, vennligst send en skriftlig forespørsel til oss. Forespørsel gjeldende personopplysningsloven skal underskrives og sender inn av deg per post til Skeppsbron 13B, 211 20 Malmø, Sverige, og merk konvolutten med Marked. Den kan altså ikke sendes per e-post.

Vi ønsker å sikre at dine personopplysninger er korrekte og oppdaterte. Om noen av de opplysningene du har oppgitt oss skulle endres, f.eks. om du endrer e-postadresse, navn eller telefonnummer, eller om du vil si opp din brukerkonto, vennligst gi oss i Mashie riktige opplysninger ved å sende en e-postmelding til: info@mashie.se. Du har til enhver tid rett til å be om at dine personopplysninger blir korrigert, blokkert eller slettet.

Informasjonskapsler (cookies)

www.mashie.com benyttes informasjonskapsler. Informasjonskapsler er små tekstfiler som lagres på datamaskinen til den besøkende, og som er mulig å bruke for å følge hva besøkende gjør på nettstedet.

Vi bruker informasjonskapsler for å kunne forbedre hjemmesiden for den besøkende ved blant annet å tilpasse nettstedet etter besøkende sine ønskemål, valg og interesser. 

Om du ikke lenger ønsker å bruke informasjonskapsler, kan du slå av dette i innstillingene på din nettleser. Du kan også velge å slette tidligere lagrede informasjonskapsler i nettleseren din.

 

Vi skaper forutsetningene for produksjon og servering av rett mat til alle.