Työpaikat

Vill du också vara med i vårt härliga häng?

Erfaren utvecklare med stark .NET profil

Om dig
Vi söker dig som älskar problemlösning och känner stort engagemang för produkt och verksamhet.

Dina tekniska färdigheter är störst inom backend och databas, men du rör dig gärna fritt mellan olika domäner. Du har tidigare erfarenhet från utveckling i .NET-miljö. Du har en grundläggande förståelse för REST API och tidigare erfarenhet av API design. Du är duktig på att förstå och bryta ner utmaningar i verksamheten till konkreta åtgärder och tekniska lösningar.

För att du ska trivas i rollen och lyckas med ditt arbete på Mashie så tror vi att du redan spenderat några år som systemutvecklare eller applikationskonsult med fokus på att bygga tekniska integrationer mellan affärs- och analyssystem. Utveckling av systemintegrationer innebär – utöver själva systemutvecklingen – kontinuerlig kunddialog och arbete av uppsökande karaktär, vilket kommer att vara naturliga inslag i vardagen. Du bör vara uthållig och noggrann i dessa arbetsmoment.

Dina arbetsuppgifter
Mashie är en SaaS-tjänst som hanterar planering, produktion och distribution av måltider för restauranger och storkök. Systemet är en webbapplikation som bygger på ASP.NET Web Forms och MS SQL Server. I frontend pågår ett tekniklyft där nya sidor skrivs i React.js.

För att kunna erbjuda kompletta lösningar och värdeskapande tjänster till fler kunder bygger vi integrationer mellan Mashies verksamhetssystem och externa affärssystem, och nu letar vi efter en integrationsansvarig utvecklare till vårt kontor i centrala Malmö. Du kommer att arbeta med tekniska utmaningar för att förse kunden med rätt integrationsstöd. Arbetet består av att utveckla egna lösningar inom både ekonomi/affärssystem och analys/BI/beslutsstödsystem.

Vi erbjuder dig en roll där du aktivt arbetar ihop med Teknisk Projektledare och föreslår lösningar som du sedan implementerar i integrationsmoduler för dataöverföring till externa IT system. Du ingår i mindre team och arbetar i agila projektmodeller där alla har bra förutsättningar att påverka och komma med egna idéer och fatta egna beslut. Hos oss gör du skillnad!

Skicka ansökan snarast till anders.bauer@mashie.se, vi intervjuar kandidater löpande.  Du är även välkommen att kontakta Anders Bauer på 0735-92 83 11 om du vill veta mer!