TIETOSUOJALAUSEKE

Henkilötiedot

Hyväksymällä tietosuojalausekkeemme rekisteröinnin yhteydessä, annat meille suostumuksesi käsitellä henkilötietosi.

Millaisia tietoja minusta käsitellään?

Käsittelemme verkkosivulla ja verkkolomakkeella annettuja henkilötietoja. Käsittelemme ainoastaan sellaisia henkilötietoja, joita käyttäjä on itse lähettänyt, sekä historiatietoa kävijöistä evästeiden avulla.

Kuinka käytämme henkilötietojasi?

Tietoja voidaan käyttää tunnistamista, keskustelua, suoramarkkinointia, asiakastutkimuksia, uutiskirjeitä ja tilastointia varten. Mikäli kotisivuillamme oleva lomake täytetään, voi käyttäjä määritellä miten haluaa tulla kontaktoiduksi sekä mikäli hän suostuu tulla kontaktoiduksi ja esimerkiksi vastaanottamaan uutiskirjeen.

Emme lähetä henkilötietojasi eteenpäin vaan ne säilytetään turvallisesti meillä.

Kuinka kauan henkilötietojani säilytetään?

Mikäli suostut vastaanottamaan uutiskirjeemme, niin säilytämme tietojasi, kunnes peruutat tilauksesi. Voit milloin tahansa perua tilauksesi.

Mikäli et rekisteröidy asiakkaaksi/jäseneksi henkilötietojasi säilytetään niin kauan kuin on tarpeen määriteltyjen tarkoitusten toteuttamiseksi kulloinkin voimassaolevan lainsäädännön mukaisesti sekä Mashien ja sinun sopimuksen mukaisesti.
Henkilötietojen palauttaminen ja korjaaminen

Sinulla on tietosuojalain mukaan oikeus, kaksi kertaa vuodessa, ilman lisäkuluja saada tietoa sinua käsittelevistä henkilötiedoista, riippumatta miten niitä on kerätty. Tietoja on pyydettävä kirjallisesti meiltä tietosuojalain mukaisesti ja lähetettävä osoitteeseen. Tietosuojalain mukaan tietoja on pyydettävä kirjallisesti meiltä kirjeellä osoitteeseen Skeppsbron 13B, 211 20 Malmö. Merkitse kirjekuori sanalla marknad. Pyyntöä ei voi lähettää sähköpostilla.

Haluamme varmistaa, että tietosi ovat virheettömiä ja ajan tasalla. Miäli joku meille lähettämäsi tieto muuttuisi, esim. mikäli sähköpostiosoitteesi muuttuu, nimesi, osoitteesi tai puhelinnumerosi muuttuvat, tai haluat peruuttaa tilisi, pyydämme sinua ilmoittamaan siitä sähköpostitse osoitteeseen: info@mashie.fi. Sinulla on milloin tahansa oikeus vaatia henkilötietojesi oikaisua, estoa tai poistamista.

Evästeet

www.mashie.com käyttää evästeitä. Eväste on pieni tekstitiedosto, jonka selain tallentaa käyttäjän päätelaitteelle. Evästeet sisältävät nimettömän, yksilöllisen tunnisteen, jonka avulla voimme tunnistaa mitä vierailija tekee sivuillamme.

Käytämme evästeitä Käytämme evästeitä helpottaaksemme sivuston käyttöä niin, että sen sisältö soveltuisi paremmin sinulle.

Mikäli et halua käyttää evästeitä voit asettaa selaimesi niin, että se kieltää evästeiden tallentumisen kovalevyllesi. Voit myös poistaa evästeet kovalevyltäsi.

Luomme edellytykset sille, että jokaiselle tarjotaan oikeanlaista ruokaa.